Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων 2020 - 2022

Πρόεδρος //Χάλαρης Παναγιώτης

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι οδηγός βαρέων οχημάτων και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2000. Από το 2010  έως το 2018 εκλέγονταν στην θέση του Αντιπροέδρου. Το 2018 εκλέχθηκε για  πρώτη φορά στην θέση του Προέδρου. Είναι υπεύθυνος Αιμοδοσίας.

Αντιπρόεδρος // Κομιτόπουλος Δημήτρης

Ο κος Κομιτόπουλος κατάγεται από την Ανάφη και κατοικεί στον Πειραιά . Είναι επιχειρηματίας γραφείου τελετών . Εκλέγονταν ως μέλος του ΔΣ από το 2006 έως το 2016, ως Αντιπρόεδρος. Υπηρετεί τον Σύνδεσμο ως αντιπρόσωπός του στην ΟΣΥΜΙΚ. Επανεκλέχθηκε στην θέση του Αντιπροέδρου το 2020.

Γενικός Γραμματέας // Νικολής Γιώργος

Ο κος Νικολής κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2012 στην θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα και από το 2014 κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα. Είναι επίσης βοηθός διαχείρισης του “sindesmosanafis.gr” και των social media Συνδέσμου.

Ταμίας // Νικολής Ματθαίος

Ο κος Νικολής κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι επιπλοποιός, παντρεμένος με Αναφαία και πατέρας τριών παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 1991. Από το 1998 εκλέγεται στην θέση του Ταμία.

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας //Καράγιαννης Δημήτρης

Ο κος Καραγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα κατάγεται από την Καρδίτσα είναι δημότης Ανάφης από το 2014 μετά τον γάμο του με την Ανθή Χάλαρη του Εμμανουήλ και είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018.  Είναι επίσης Υπεύθυνος Διαχείρισής του “sindesmosanafis.gr” και των social media Συνδέσμου.

Αναπληρωτής Ταμίας // Συρίγος Θέμης

Ο κ. Συρίγος κατάγεται από την Ανάφη είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο.  Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2016. Είναι εκπρόσωπός του Συνδέσμου στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου και Υπεύθυνος Νεολαίας και Κοινωνικών Εκδηλώσεων.

Μέλος //Ρούσσου Αριάδνη (Ανθή)

Η κα Ρούσσου κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι απόφοιτη ΤΕΙ λογιστικής, παντρεμένη με Αναφαίο και μητέρα 3 παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2020.

Μέλος // Κολλίδα Άννα

Η κα Κολλίδα κατάγεται από την Ανάφη και εργάζεται ως κομμώτρια & αισθητικός. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018 και είναι Υπεύθυνη Χορευτικού.

Μέλος // Ζώρζος Νίκος

Ο κος Ζώρζος κατάγεται από την Ανάφη είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς. Είναι τυπογράφος.  Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018 και είναι Υπεύθυνος Σύνταξης της εφημερίδας “Ανάφη”.

Μέλος // Χάλαρης Γιώργος

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. Δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών ως πλακάς. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2020.Είναι Υπεύθυνος Διεκπεραίωσης της εφημερίδας “Ανάφη”.

Μέλος // Πατηνιώτης Γιάννης

Ο κος Πατηνίωτης  κατάγεται απο την Ανάφη και απο τους δύο γονείς. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδίων. Ασχολειται με τον χώρο της τροφοδοσίας καταστημάτων. Εκλεχθηκε πρώτη φορά στο ΔΣ την διετία 2016-18 και επανεκλεχθηκε το 2020.

Αντιπρόσωπος Ανάφης //Χάλαρης Χαράλαμπος

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Ανάφη. Είναι σιδεράς, παντρεμένος με Αναφαία και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 1998. Από το 2000 έως το 2018  εκλέγονταν στην θέση του Αναπληρωτή Ταμία. Το 2020 αποχώρησε απο το ΔΣ λογω μετεγκατάστασης του στην Ανάφη και  εκλεχθηκε ώς Αντιπρόσωπος Ανάφης.

Αναπληρωματικά Μελη ΔΣ //Συρίγου Βαλάντω, Χάλαρης Νίκος, Τριανταφύλλου Γιώργος