Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων 2022 - 2024

Πρόεδρος //Χάλαρης Παναγιώτης

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι οικοδόμος, οδηγός βαρέων οχημάτων και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2000. Από το 2010  έως το 2018 εκλέγονταν στην θέση του Αντιπροέδρου. Το 2018 εκλέχθηκε για  πρώτη φορά στην θέση του Προέδρου. Είναι υπεύθυνος διαχείρησης των τραπεζών αιμοδοσίας του Συνδέσμου.

Αντιπρόεδρος //Χάλαρης Γιώργος

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. Δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών κατασκευών ως πλακάς. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2020 και στην θέση του Αντιπροέδρου το 2022. Είναι Υπεύθυνος Διεκπεραίωσης της εφημερίδας “Ανάφη”.

Γενικός Γραμματέας // Τριανταφύλλου Γιώργος

 Ο κος Τριανταφύλλου κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Msc και καθηγητής δευτεροβάθμιας τεχνικής εκπαιδευσης .  Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2022 στην θέση του Γενικού Γραμματέα.

Ταμίας // Νικολής Ματθαίος

Ο κος Νικολής κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι επιπλοποιός, παντρεμένος με Αναφαία και πατέρας τριών παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 1991. Από το 1998 εκλέγεται στην θέση του Ταμία.

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας //Καράγιαννης Δημήτρης

Ο κος Καραγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα κατάγεται από την Καρδίτσα είναι δημότης Ανάφης από το 2014 μετά τον γάμο του με την Ανθή Χάλαρη του Εμμανουήλ και είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018.  Είναι επίσης Υπεύθυνος Διαχείρισής  των social media του Συνδέσμου.

Αναπληρωτής Ταμίας // Ρούσσου Αριάδνη 

Η κα Ρούσσου κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι απόφοιτη ΤΕΙ λογιστικής, παντρεμένη με Αναφαίο και μητέρα 3 παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2020.

Μέλος // Συρίγος Θέμης

Ο κ. Συρίγος κατάγεται από την Ανάφη είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο.  Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2016. Είναι εκπρόσωπός του Συνδέσμου στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Μέλος // Κολλίδα Άννα

Η κα Κολλίδα κατάγεται από την Ανάφη και εργάζεται ως κομμώτρια & αισθητικός. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018 και είναι Υπεύθυνη Χορευτικού.

Μέλος // Ζώρζος Νίκος

Ο κος Ζώρζος κατάγεται από την Ανάφη είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς. Είναι τυπογράφος.  Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018.

Μέλος //Κομιτόπουλος Δημήτρης

Ο κος Κομιτόπουλος κατάγεται από την Ανάφη και κατοικεί στον Πειραιά . Είναι επιχειρηματίας γραφείου τελετών . Εκλέγονταν ως μέλος του ΔΣ από το 2006 έως το 2016, ως Αντιπρόεδρος. Υπηρετεί τον Σύνδεσμο ως αντιπρόσωπός του στην ΟΣΥΜΙΚ. Επανεκλέχθηκε στην θέση του Αντιπροέδρου το 2020 εως και το 2022. Είναι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.

Μέλος //Νικολής Γιώργος

Ο κος Νικολής κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς. Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2012 στην θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα και από το 2014  έως το 2022 κατείχε την θέση του Γενικού Γραμματέα. Είναι υπέυθηνος διαχείρισης του “sindesmosanafis.gr” και υπεύθηνος συνταξης της εφημερίδας “Ανάφη”.

Αντιπρόσωπος Ανάφης //Χάλαρης Χαράλαμπος

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Ανάφη. Είναι σιδεράς, παντρεμένος με Αναφαία και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 1998. Από το 2000 έως το 2018  εκλέγονταν στην θέση του Αναπληρωτή Ταμία. Το 2020 αποχώρησε απο το ΔΣ λογω μετεγκατάστασης του στην Ανάφη και  εκλεχθηκε ώς Αντιπρόσωπος Ανάφης.

Αναπληρωματικά Μελη ΔΣ //Συρίγου Βαλάντω, Πατηνιώτη Εμμανουέλλα, Πατηνιώτης Γιάννης Οι θέσεις υπευθήνων των τομέων δράσης του Συνδέσμου για την διετια 2022-24 καλύπτονται ώς εξής:
Υπεύθυνος Σύνταξης Εφημερίδας ΑΝΑΦΗ: Νικολής Γιώργος
Βοηθός Χάλαρης Παναγιώτης
Υπεύθυνος Διεκπεραίωσης Εφημερίδας ΑΝΑΦΗ: Πατινιώτη Εμμανουέλα και Χάλαρης Γιώργος
Υπεύθυνος Ιστοσελίδας: Νικολής Γιώργος
Υπεύθυνος Social Media: Καραγιάννης Δημήτριος
Βοηθός: Χατζηδάκη Άννα
Υπεύθυνη Χορευτικού: Κολλιδά Άννα
Βοηθός: Ρούσσου Αριάδνη
Υπεύθυνος Διαχείρισης Τραπεζών Αιμοδοσίας : Χάλαρης Παναγιώτης
Υπεύθυνος Νεολαίας & Κοινωνικών εκδηλώσεων: Συρίγος Ευθύμιος
Βοηθός: Χατζηδάκη Άννα
Εκπρόσωποι του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλάδων : Κομιτόπουλος Δημήτριος και Χάλαρης Παναγιώτης
Εκπρόσωπος του Συνδέσμου στην Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Αγίου Δημητρίου : Συρίγος Ευθύμιος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Κομιτόπουλος Δημήτριος
Αντιπρόσωπος Συνδέσμου στην Ανάφη : Χάλαρης Χαράλαμπος
Εξελεγκτική Επιτροπή: Γαβαλά Φλώρα, Αρβανίτης Αντώνης, Ρούσσος Παναγιώτης
Εκκλησιαστική Επιτροπή: Ρινάκης Ματθαίος, Γαβαλάς Νίκος, Σαχάς Νίκος