Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων 2018 - 2020

Πρόεδρος //Χάλαρης Παναγιώτης

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι οδηγός βαρέων οχημάτων και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2000. Από το 2010  έως το 2018 εκλέγονταν στην θέση του Αντιπροέδρου. Το 2018 εκλέχθηκε στην θέση του Προέδρου. Είναι υπεύθυνος σύνταξης της εφημερίδας "Ανάφη" και υπεύθυνος Αιμοδοσίας.

Αντιπρόεδρος //  Ρούσσος Παναγιώτης

Ο κος Ρούσσος κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι τεχνικός διακόσμησης και έχει μία κόρη. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2014. Την περίοδο 2016-18 διετέλεσε αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας. Είναι στην θέση του Αντιπροέδρου από το 2018.

Γενικός Γραμματέας // Νικολής Γιώργος

Ο κος Νικολής κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2012 στην θέση του αναπληρωτή γραμματέα και από το 2014 κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα. Είναι επίσης ο διαχειριστής του “sindesmosanafis.gr”,  της σελίδας του Συνδέσμου στο FB  και υπεύθυνος διεκπεραίωσης της Εφημερίδας "Ανάφη".

Ταμίας // Νικολής Ματθαίος

Ο κος Νικολής κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι επιπλοποιός, παντρεμένος με Αναφαία και πατέρας τριών παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 1991. Από το 1998 εκλέγεται στην θέση του Ταμία.

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας // Χάλαρης Λάμπρος

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι οδηγός σχολικού και παντρεμένος με Αναφαία. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018.

Αναπληρωτής Ταμίας // Καράγιαννης Δημήτρης

Ο κος Καραγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα κατάγεται από την Καρδίτσα είναι δημότης Ανάφης από το 2014 μετά τον γάμο του με την Ανθή Χάλαρη του Εμμανουήλ και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει μία κόρη. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018.

Μέλος //Χάλαρης Χαράλαμπος

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι σιδεράς, παντρεμένος με Αναφαία και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 1998. Από το 2000 έως το 2018  εκλέγονταν στην θέση του Αναπληρωτή Ταμία.

Μέλος // Συρίγος Θέμης

Ο κ. Συρίγος κατάγεται από την Ανάφη είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό χώρο.  Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2016. Είναι εκπρόσωπός του Συνδέσμου στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Μέλος // Γαβαλά Χριστίνα

Η κα Γαβαλά γεννήθηκε και κατάγεται από την Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον  πολιτικό μηχανικό  και Αντιδήμαρχο  του Δήμου Αγίου Δημητριου Άγγελο Γαβαλά με καταγωγή από την Ανάφη. Είναι αγγειογράφος (ζωγράφος αντιγράφων μουσείου ) και έχει δυο κόρες την Αννα, αρχιτέκτονα μηχανικό και την Μαριάννα, γιατρό. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018 και είναι υπεύθυνη χορευτικού.

Μέλος // Κολλίδα Άννα

Η κα Κολλίδα κατάγεται από την Ανάφη και εργάζεται ως κομμώτρια & αισθητικός. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018 και είναι αναπληρώτρια υπεύθυνη χορευτικού.

Μέλος // Ζώρζος Νίκος

Ο κος Ζώρζος κατάγεται από την Ανάφη είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο. Είναι τυπογράφος.  Εκλέχτηκε πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2018 και είναι μέλος της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας “Ανάφη”.

Αντιπρόσωπος Ανάφης // Χάλαρης Γιάννης

Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και είναι μόνιμος κάτοικος Ανάφης.  Είναι υπάλληλος της ΔΕΗ. Έχει υπηρετήσει τον Σύνδεσμο από την θέση του Γενικού Γραμματέα. Εκλέχτηκε πρώτη φορά ως αντιπρόσωπος Ανάφης το 2018.

Αντιπρόσωπος Συνδέσμου στην ΟΣΥΜΙΚ //  Κομιτόπουλος Δημήτρης

Ο κος Κομιτόπουλος κατάγεται από την Ανάφη και κατοικεί στον Πειραιά. Είναι επιχειρηματίας γραφείου τελετών . Εκλέγονταν ως μέλος του ΔΣ από το 2006 έως το 2016, στην τελευταία του θητεία ως Αντιπρόεδρος. Υπηρετεί τον Σύνδεσμο ως αντιπρόσωπός του στην ΟΣΥΜΙΚ