3ήμερη Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων σας ενημερώνουν ότι προγραμματίζουν να πραγματοποιήσουν την παρακάτω 3ήμερη οδική εκδρομή, όπως αναφαίρεται αναλυτικά παρακάτω.

Μοναδικός μας σκοπός, χωρίς να ξεχνάμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι, είναι να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητά μας και το άγχος που μας καταβάλλει καθημερινά και επειδή πάντα στις εκδρομές μας περνάμε υπέροχα.

Οσοι λοιπόν επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούμε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί μας και να μας το δηλώσουν μέχρι τις 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ για να δούμε και εμείς αν θα την πραγματοποιήσουμε ή όχι.

Σε περίπτωση που η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί όσοι έχουν δηλώσει επιθυμία θα πρέπει να καταβάλουν το 50% του κόστους και το άλλο 50% να εξωφληθεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία εποικοινωνήστε μαζί μας μεσω της σελίδας ή στα μέλη του ΔΣ και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Το Δ.Σ

Η Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

  FB event page 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΤΡΙΚΑΛΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  25-26-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25-12-2015

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ από την στροφή του Αγίου Παντελεήμονα για την Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα, με ενδιάμεση στάση για καφέ. Κάνουμε τον γύρω της απείρου κάλλους τεχνητής λίμνης που βρίσκεται σε υψόμετρο 1000μ., περνώντας από τα χωριά ΝΕΟΧΩΡΙ-ΠΕΖΟΥΛΑ-ΦΡΑΓΜΑ (στάση) και ΛΑΜΠΕΡΟ στάση για γεύμα. Αναχώρηση για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, τακτοποίηση και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο μέσα στην πόλη, εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική σε κοντινή ταβέρνα.

2η Ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 26-12-2015

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΕΤΕΩΡΑ, για επίσκεψη σε μια από τις πιο ιστορικές και χαρακτηριστικές Μονές, την Μονή του Αγίου Στεφάνου που βρίσκεται σε βράχο ύψους 400μ. Αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη το ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα παραμείνουμε για να ξεναγηθούμε στα Μουσεία, την Πινακοθήκη και να γευματίσουμε σε μία από τις πολλές ταβέρνες γύρω από την πλατεία. Αναχώρηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Ελεύθερος χρόνος.

3η Ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 27-12-2015

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΤΡΙΚΑΛΑ όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια για να μας ξεναγήσουν στον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν φωτιά για να κατασκευάσουν παιχνίδια και στο Εργαστήρι της σοκολάτας. Ελεύθερος  χρόνος για να περπατήσουμε στα «στενά του σακαφλιά», στην στολισμένη πλατεία με το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, να γευματίσουμε και να πιούμε τον καφέ μας σε μια από τις ταβέρνες δίπλα στο ποτάμι.

Η τιμή ανά άτομο είναι 120 Ευρώ και περιλαμβάνει μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια και δύο (2) πρωινά σε ξενοδοχείο μέσα στην Καλαμπάκα και εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική την βραδιά των Χριστουγέννων σε παραδοσιακή ταβέρνα της Καλαμπάκας. Δηλώση συμμετοχής μέσω της σελίδας και στα μέλη του ΔΣ.