Εκλογές 5.4.2020

Προς:  Όλους τους Απανταχού Αναφαίους και

Όλα μέλη του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων

Κοιν:

  1. Πίνακας Ανακοινώσεων Συνδέσμου
  2. Πίνακας Ανακοινώσεων Δήμου Ανάφης
  3. Sindesmosanafis.gr, Εφημερίδα “Ανάφη”

ΕΚΛΟΓΕΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Αγαπητοί Πατριώτες – Μέλη του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων,

Σας καλούμε την Κυριακή 5/4/2020  και ώρα 6.30 μμ στην Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας λόγω της ολοκλήρωσης της διετούς θητείας των οργάνων διοίκησης του Συνδέσμου .

Από τις εκλογές εκλέγονται:

Διοικητικό Συμβούλιο (11 μέλη):Είναι το όργανο διοίκησης και διαχείρισης του Συνδέσμου

Εκκλησιαστικό Συμβούλιο (3 μέλη):Είναι η επιτροπή του διαχειρίζεται και φροντίζει το εκκλησάκι των Αναφαίων, τον Άγιο Συμεών στα Αναφιώτικα στην Πλάκα

Εξελεγκτική επιτροπή (3 μέλη):Είναι η επιτροπή που ασκεί τον οικονομικό έλεγχο.

Εκπρόσωπος Ανάφης (1 μέλος):Εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο στο νησί μας. Πρέπει να είναι υποχρεωτικά μόνιμος κάτοικος Ανάφης.

Καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιότητας η 15η Μαρτίου 2020 στον Γ. Γραμματέα του Συνδέσμου Νικολή Γιώργο  στο email gnikolis@sindesmosanafis.gr

Οι εκλογές θα γίνουν με δύο κάλπες ταυτόχρονα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και στην Ανάφη και με επιστολική ψήφο απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή και του Εξωτερικού.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα ως υποψήφιοι ή/και ψηφοφόροι στις εκλογές έχουν όλοι οι Αναφαίοι, που κατάγονται από την Ανάφη τουλάχιστον από ένα γονέα, καθώς και οι νόμιμοι σύζυγοι αυτών, είτε είναι ήδη μέλη του Συνδέσμου είτε  επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορα, σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου. (http://sindesmosanafis.gr/katastatiko-sindesmou/

Οι Αναφαίοι που έχουν μόνιμη κατοικία σε άλλες περιοχές της Ελλάδας ή του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (αντεπιστέλλοντα μέλη) μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία με την μέθοδο της επιστολικής ψήφου ισότιμα.

Τα αντεπιστέλοντα μέλη θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην διαδικασία έως και την 15η Μαρτίου 2020 στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Νικολή Γιώργο στο 0030-6972035393 ή στο email gnikolis@sindesmosanafis.gr ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Τα μέλη που έχουν εγγραφεί ως Μέλη-Φίλοι του Συνδέσμου συμμετέχουν στις διαδικασίες εφόσον έχουν αυτήν την ιδιότητα τα τελευταία πέντε (5) συνεχόμενα  έτη οπότε και καταχωρούνται στο μητρώο μελών ως Τακτικά Μέλη.

Είναι σημαντική η μαζική συμμετοχή σας τόσο ως υποψήφιοι όσο και ως εκλογείς. Η δύναμη του Συνδέσμου μας είναι τα ενεργά μέλη του. Σας περιμένουμε.

 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Για το απερχόμενο ΔΣ

       Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

 Χάλαρης Παναγιώτης                                                              Νικολής Γεώργιος