Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων 2016 -2018
Πρόεδρος // Γαβαλά Νάκου Φλώρα
Η κα Γαβαλά κατάγεται από την Ανάφη και από τους δυό γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι δημόσιος υπάλληλος, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2002 καταλαμβάνοντας την θέση του Γενικού Γραμματέα. Από το 2004 εκλέγεται στην θέση του Προέδρου. Είναι υπεύθυνη σύνταξης της εφημερίδας “ΑΝΑΦΗ” και υπεύθυνη αιμοδοσίας. Είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Συνδέσμου και η πρόεδρος με την μακροβιότερη θητεία στην θέση του Προέδρου .
Αντιπρόεδρος // Χάλαρης Παναγιώτης
Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δυό γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι οδηγός βαρέων οχημάτων και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2000. Από το 2010 εκλέγεται στην θέση του Αντιπροέδρου. Είναι υπεύθυνος για όλους τους τομείς δράσεις και τις επιτροπές του Συνδέσμου και υπεύθυνος αθλητικών του Συνδέσμου .
Γενικός Γραμματέας // Νικολής Γιώργος
Ο κος Νικολής κατάγεται από την Ανάφη και από τους δυό γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2012 στην θέση του ειδικού γραμματέα και από το 2014 κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα. Είναι επίσης ο διαχειριστής του “sindesmosanafis.gr” και της σελίδας του Συνδέσμου στο FB.
Ταμίας // Νικολής Ματθαίος
Ο κος Νικολής κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι επιπλοποιός, παντρεμένος με Αναφαία και πατέρας τριών παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 1991. Από το 1998 εκλέγεται στην θέση του Ταμία.
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας // Ρούσσος Παναγιώτης
Ο κος Ρούσσος κατάγεται από την Ανάφη και από τους δυό γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι τεχνικός διακόσμησης και έχει μία κόρη. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2014.
Αναπληρωτής Ταμίας // Χάλαρης Χαράλαμπος
Ο κος Χάλαρης κατάγεται από την Ανάφη και από τους δυό γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι σιδεράς, παντρεμένος με Αναφαία και πατέρας δύο παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 1998. Από το 2000 εκλέγεται στην θέση του Αναπληρωτή Ταμία.
Μέλος // Χάλαρη Αριάδνη
Ο κα Χάλαρη κατάγεται από την Ανάφη και από τους δυό γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Είναι λογίστρια, απόφοιτη της ΑΣΣΟΕ, διευθύνει το δικό της γραφείο, είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2014, στην θέση του ειδικού γραμματέα και διανύει την δεύτερη της θητεία ως μέλος του ΔΣ.
Μέλος // Πελέκη - Μορφοβασίλη Μαρία
Η κ.Πελέκη κατάγεται από την Κέα και την Κρήτη και είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Πελέκη από την Ανάφη. Έχουν τρία παιδιά. Η κα Πελέκη εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2014. Είναι επίσης υπεύθυνη της χορευτικής ομάδας του Συνδέσμου.
Μέλος // Συρίγος Θέμης
Ο κ. Συρίγος κατάγεται από την Ανάφη είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Δραστηροποιέιται στον επιχειρηματικό χώρο.  Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2016. Είναι εκπρόσωπος του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλάδων.
Μέλος // Πατινιώτης Γιάννης
Ο κ.Πατινιώτης κατάγεται από την Ανάφη είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται στον χώρο της βιομηχανίας τροφίμων.  Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο ΔΣ του Συνδέσμου το 2016. Είναι επίσης υπεύθυνος της χορευτικής ομάδας του Συνδέσμου
Μέλος // Συρίγου Βαλάντω
Η κα Συρίγου κατάγεται από την Ανάφη και από τους δυο γονείς και κατοικεί στην Αθήνα. Έχει δυο παιδιά. Εκλέχθηκε στο ΔΣ του Συνδέσμου για πρώτη φορά το 2008 στην θέση του Ειδικού Γραμματέα. Επανεκλέχθηκε για δεύτερη φορά το 2014 ως υπεύθυνη νεολαίας και διανύει την τρίτη της θητεία στο ΔΣ του Συνδέσμου.
Αντιπρόσωπος Ανάφης // Ρούσσου Ευαγγελία
Η κα Ρούσσου κατάγεται από την Ανάφη και από τους δύο γονείς και είναι μόνιμος κάτοικος Ανάφης. Είναι παντρεμένη με Αναφαίο και  έχει δύο παιδιά. Είναι ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού γραφείου. Εκλέχτηκε πρώτη φορά ως αντιπρόσωπος Ανάφης το 2016.