Ανοικτή επιστολή της απερχόμενης προέδρου του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων

04.05.2018

Ανοικτή επιστολή της απερχόμενης προέδρου του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων κας Γαβαλά Φλώρας

Αγαπημένοι μου πατριώτες και πατριώτισσες,

Υστέρα από δέκα έξι (16) χρόνια, δύο (2) ως Γραμματέας και δέκα τέσσερα (14) ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου των Απανταχού Αναφαίων, αποφάσισα στις φετινές εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν στις 29 Απριλίου, να μην συμμετέχω.

Μια πραγματικά δύσκολη απόφαση που ούτε και εγώ η ίδια δεν ξέρω πως την πήρα.

Όμως οι  υπερβολικές  επαγγελματικές υποχρεώσεις  μαζί με τις υποχρεώ-σεις μου ως μάνα, σύζυγός και κόρη πραγματικά μου αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο, όπως πραγματικά εγώ θέλω και όπως έχω κάνει μέχρι και σήμερα.

Η ημέρα των εκλογών ήταν για μένα άκρως συγκινησιακή και κατά σύμπτωση συνέπεσε με την ημέρα των γενεθλίων μου.

Τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ  μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους, μου είπαν το Happy Birthday,  έσβησα το κεράκι στην υπέροχη τούρτα που μου χάρισαν δίνοντας μου ευχές και ευχαριστίες για την συνεργασία μας.

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους πατριώτες και πατριώτισσες  σε Αθήνα και Ανάφη που με τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια, τα μέλη των Δ.Σ που συνεργαστήκαμε και δουλέψαμε για το καλό του Συνδέσμου καθώς και τον Δήμαρχο της Ανάφης  και αγαπημένο μου φίλο  Ιάκωβο για την συνεργασία που είχαμε.

Υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα ενεργό μέλος του Συνδέσμου και θα βοηθήσω όσο μπορώ το νέο Δ.Σ και ιδιαίτερα τα νέα μέλη του. Πιστεύω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα αυτά τα χρόνια και αν θέλει η Χάρη Της ίσως να επανέλθω τα επόμενα χρόνια.

Με εκτίμηση και πατριωτικούς χαιρετισμούς

Η Απερχόμενη Πρόεδρος του Συνδέσμου

Γαβαλά - Νάκου Φλώρα